LET'S GET THE PARTY STARTED (TI-TI NALLE -SYNTTÄRIT)

Kukaan ei varmaan enää yllätty, kun mä nyt kerron, että tykkään teemasynttäreistä? Esikoisen 1v-synttäreiden teemana oli Muumit» ja viime vuonna, 2-vuotissynttäreiden aikaan kaikkein eniten in oli Late Lammas», eikä mulle oo ollut hetkeäkään epäselvää, etteikö näitäkin yhteisiä 1v-/3v-bibiksiä vedettäisi pienesti jonkun tietyn jutun ympärille. Pidemmälle mietittynä vaihtoehtoja olisi varmaan vaikka miten monta, mutta kaikkein siistein juttu kummankin mielestä on ihan ehdottomasti Ti-Ti Nalle, jota me käytiin moikkaamassa kesällä Ikaalisissa sekä myöhemmin syksyllä Kauppakeskus Myllyssä, ja jonka tässä kuussa tulevasta kohtaamisesta pojat on vielä ihan tietämättömiä.


Teeman esille laittamista ei tarvinnut edes miettiä, kun tiesin, että Ti-Ti:n Storessa on myynnissä kertisastioita ja siihen olisi helppo yhdistää polka dots -kuosia, joka löytyy kyseisen nallen paidastakin. Siihen vielä parit ilmapallot, kaapista löytynyt viiri, kakku ja nallekarkkeja. Musta tuntuu, että mies on vaan pyöritellyt silmiä päässä, kun oon koittanut pitää sitä kartalla siitä, mitä esille tulee ja mitä tilaan mistäkin. Jonain syyskuun iltana maalailtiin vesiväreillä ja piirsin esikoiselle nalleja, joita tää sitten väritti. Vaikka nallet itsessään oli ihan järkyttäviä, teki reunojen ylitse menneet vesivärit niille ihmeitä ja ne oli musta maailman söpöimpiä varsinkin, kun toi 3-vee tiesi ihan tarkalleen mitä värejä tulee käyttää. Lupailin, että mä harjoittelen niitä nalleja ja tehdään synttäreille pikkunallejen porukka vaikka tarjoiltavien viereen seisoskelemaan tai koristamaan seinää. Ja niin me tehtiinkin.


Sen lisäksi, että meillä oli taas kerran huikea kakku (kiitos, kiitos, kiitos!!), nallekarkkeja, keksejä ja viinirypäleitä, esikoinen valitsi itse tarjottavaksi ruissipsejä, joihin tein kahta eri täytettä. Toiseen täytteeseen laitoin 200 grammaa valkosipuli tuorejuustoa, 75 grammaa ranskankermaa, 100 grammaa kinkkusuikaleita ja pieni punasipuli. Toisessa täytteessä korvasin valkosipuli tuorejuuston aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustolla ja kinkkusuikaleet kalkkunasuikaleilla.


Ihmisiä riitti, tarjoiltavat ilmeisesti upposi hyvin ja me todettiin kaikkien lähdettyä, että oltaisiin voitu istua ihan hiljaa koko synttäreiden ajan, koska porukalla riitti juttua keskenäänkin, mikä mun mielestä on tietty kiva. Pojat tykkäsi lahjoista ja esikoinen odottaa jo innolla, että pääsee avaamaan ne kunnolla ja touhuamaan niiden kanssa. Ja äiti huomista, jotta saadaan lisää kakkua.

4 kommenttia

 1. Anonyymi5/6/17 14:01

  Mistä olet ostanut tuon missä lukee onnittelut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatu blogin kautta Tuutilulla.fi -verkkokaupasta. :)

   http://www.oosiellajossainmun.fi/2016/10/tuutilulla-little-lovely-company.html

   Poista