BREDEN KIDS - COOL KIDS

Alkuvuoden aikana blogin sähköpostiin on tipahdellut yhtä sun toista yhteistyökyselyä, mutta joku aika sitten mut yllätti englanniksi kirjoitettu sähköposti. Oletin heti tän olevan roskapostia, jossa mulle tarjotaan Princen isoisältä perittyä 10 000 euroa, kunhan lähetän ensin itsestäni kaikki tiedot henkilötunnusta ja pankkitunnuksia myöden. Montaakaan sanaa en ymmärtänyt, mutta kyse ei nyt ollut Princen isoisästä ja saatuani suomennoksen selvisi, että virolainen, Breden-merkkisiä lastenvaatteita myyvä Breden Kids -verkkokauppa» ehdotti yhteistyötä.


Breden Kidsin motto on "Aloitettu tarpeesta, suunniteltu sydämellä, kehitetty kestämään" ja kaikki tuotteet on tehty Virossa käyttäen ainoastaan GOTS sertifioitua luomupuuvillaa. Sain valita meille mallistosta kolme tuotetta ja valinta oli vaikea, sillä olisin voinut täyttää neidin vaatekaappia useammallakin vaatekappaleella ja poikien kohdalla jäin miettimään ihania putkihuiveja. Päädyttiin kuitenkin keräämään kollaasiin meitä eniten miellyttäneet pipot», joista esikoinen sai valita haluamansa sekä itselleen, että keskimmäiselle ja mä taas koitin päästä itseni kanssa yhteisymmärrykseen vauvan tulevan vaatteen suhteen.


Monipuolisesta väri- ja kuosivalikoimasta on helppo löytää jokaiselle jotain, mutta mitä vanhemmiksi pojat kasvaa, sitä enemmän mä vierastan käyttää näillä värejä ja kuoseja. Breden Kidsin valikoimasta löytyy kuitenkin myös neutraaleja ja hillittyjä tuotteita, ja meidän valitsemien joukosta esikoinen valitsi näille yksinkertaiset, mutta kauniit, valkoiset pipot mustilla viivoilla». Tuskailtiin kevään aikana useaan otteeseen sitä, että pienemmältä löytyi ainoastaan yksi keleihin kelpaava neulottu pipo ja isommalta uupui sopiva täysin, sillä käytössä ollut tuntui jo liian paksulta eikä ohuempaa löytynyt mistään. Bredenin pipot sopivat parhaiten +5 asteesta aina +15 asteeseen, eli välikauden lisäksi nää tulee olemaan käytännöllisiä luultavasti myös Suomen kesässä, joka tuskin pettää tänäkään vuonna (vesisateita ja viileää odotellessa, johan tässä on jo pari päivää paistellutkin). 


Neidin suhteen tuotteen valinta oli paljon vaikeampi, sillä tykkään käyttää pienillä värikkäämpiä vaatteita ja jo tutuksi tulleen vaaleanpunaisen sijaan tykästyin esimerkiksi tähän oranssiin ja näihin supersöpöihin pesukarhuihin», joita mietin mm. bodyn, housujen, kuolahuivin sekä yöpuvun kohdalla. Jätin pesukarhut lopulta valitsematta (sniif) ja lisäsin listaan kirahvijumpsuitin pinkissä värissä». Pipojen tavoin haalari on älyttömän pehmeä ja joustava, sekä vaikuttaa mun käteen tosi hyvälaatuiselta. Otettiin jumpsuit pienimmässä saatavilla olevassa koossa, 62/68, joten joudutaan vielä odottelemaan niitä oikeita käyttökokemuksia, mutta ehkä tää tulee olemaan just passeli syksyyn! Pelkkänä pinkkinä kyseinen jumpsuit ei olisi herättänyt ajatuksia suuntaan tai toiseen, mutta huomion kiinnitti yksivärinen hiha, joka on musta ihana yksityiskohta ja tulee esille niin bodyjen kuin t-paitojenkin kohdalla. Kaikki Breden Kidsin tuotteet löytyvät osoitteesta www.bredenkids.com», ja yrityksen löydät myös Facebookista» sekä Instagramista».

*Postaus on toteutettu yhteistyössä Breden Kidsin» kanssa ja siinä esiintyvät tuotteet on saatu ilmaiseksi. En hyödy linkkien klikkailusta rahallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti