PARTY! LIKE A PANDA (VAALEANPUNAISET PANDA-/BALLERIINASYNTTÄRIT)

Party! Like a panda. Meidän vaaleanpunaiset panda-/balleriinasynttärit on vihdoin juhlittu. Mähän suunnittelin nää synttärit jo tammikuussa ja alusta asti oli selvää, että tahdon jotain vaaleanpunaista, mutta itse teemaa oli muuten hankala lähteä keksimään niin ajoissa, kun toinen oli niin vauva, ettei varsinaista kiinnostusta mihinkään tiettyyn juttuun ollut. Selailin nettiä ja päädyin googlettelemaan fruity-, rainbow- ja unicornsynttäreitä, ja tallentelin kivoja kuvia vähän sieltä täältä, sekä etsin samalla kertisastioita, jotka saisin yhdistettyä söpöihin, mutta teemattomiin syntymäpäiviin. Mitä enemmän selailin Googlea ja Pinterestiä, sitä selvempi linja juhlille alkoi syntyä. Selailin kymmeniä juhlatarvikesivustoja ja pläräsin satoja kakkukuvia etsien sitä jotain, joka kolahtaisi ja lopulta teema oli viimeinen asia, jonka repäisin tyhjästä valmiiksi rakennetulle pohjalle. Isoveljet toi neidille jo synnärille hippopehmon, jonka kanssa neiti on kuvattu joka kuukausi ja olin alunperin suunnitellut synttärit tämän hipon ympärille, mutta jossain about kahdeksa - yhdeksän kuukauden iässä tyttö alkoi rakastaa ihan hulluna pandapehmoaan ja jossain vaiheessa tajusin, että ei hitto, teemaan pitää tulla muutos.


Mä itse asiassa lähdin liikkeelle tarjoiltavista ja päätin, että tänä vuonna mentäsiin tarjoilun kanssa vielä helpommalla, jos mahdollista enkä yrittäisikään keksiä kaikkea mahdollista teemaan kuuluvaa, kuten viime vuoden Ryhmä Hau -synttäreillä». Tarjolla oli ihanan pandakakun lisäksi Lidlin pikkupitsoja, kinkkupiirakkaa, mansikoita, prinsessapipareita, sipsejä sekä popcornia. Juomat valittiin edes vähän teeman suuntaan, eli tummaa Pepsi Maxia sekä prinsessaista metsämarja Fantaa.


Astioita etsiskellessä ilmeni nopeasti, että vaaleanpunaisen lisäksi väreinä olisivat sekä valkoinen, että hopea. Tulostettiin tarrapaperille muutamia pandoja, jotka mä liimailin hopeisien mukien kylkiin ja näin niistäkin saatiin just eikä melkein sellaiset kuin toivoin. Pandoja jäi ylimääräisiä, joten niiden avulla oli helppo korostaa teemaa ja tökkäilin pitsoihin pandatikkuja kuppikakkutyylillä. Kiiltävien lautasten ja mukien kaveriksi saatiin lisää blingiä yksinkertaisista, mutta näteistä tähtiserveteistä.


Meidän lightbox on tainnut olla jokaisissa juhlissa siitä lähtien, kun saatiin tämä ja tahdoin sen pöytään myös tällä kertaa. Selailin satoja tekstejä netistä ja pyörittelin niitä mielessäni, kun mikään ei tuntunut varsinaisesti liittyvän teemaan. Lopulta törmäsin ihan random "PARTY! LIKE A PANDA" tekstiin ja tiesin sen olevan siinä. Lightboxin viereen ostettiin kimppu kukkia ja asetettiin neidin panda istuskelemaan siihen eikä pöytä kaivannut yhtään sen enempää. Musta juhlat oli sopivan simppelit, mutta ihanan tyttömäiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti