JOULUN LOISTAVIN LAHJA (DIY HEIJASTIN)

Ootko säkin joskus miettinyt, mikä ois joulun loistavin lahja? Mä tein tossa joku aika sitten lapsille heijastimia ja siinä tehdessä tuli mieleen, et vitsi, miksen antais sellasta myös mun äidille.  Tarvikkeita oli vaikka miten ja niin heitin pakettiin DIY perhos-/sudenkorentoheijastimen. Oon tässä duunannut näitä enemmänkin ja sen lisäksi kirjain-, emoji-, enkeli- sekä Batmanheijastimia ja vielä olisi ainakin yksi pupu tekeillä.

Perhos-/sudenkorentoheijastimeen tarvitset korupiikin, kahden kokoisia helmiä, heijastinkangasta, kuminauhaa sekä klipsin. Piirsin paperille siipien mallit, jotka ovat noin seitsemän ja kahdeksan senttiä.


Ensimmäisenä piirsin ja leikkasin siivet kankaasta ja vedin muutaman ompeleen, jotta ne eivät pääse pyörimään vastakkaisiin suuntiin ollessaan liukkaita.


Pujotin siivet sekä pienemmät helmet korupiikkiin ja väänsin piikin saksien kanssa kiinni.


Kuminauhasta leikkasin kaksi pätkää. Toisen mitassa X ja toisen X kertaa 2. Solmin tuplamittaisen korupiikin päähän ja lyhyempään pujotin suuren helmen, jonka jälkeen tein tästä epämääräisen solmun korupiikkiin. Mun helmeni on liian iso ja nousee piikin päästä, mutta kolmen kuminauhan solmukasa pitää tämän paikoillaan ja solmut ovat kuitenkin näkymättömissä helmen sisällä.


Kun nauhat olivat tukevan oloisesti, aloin letittää ja solmin letin pään klipsiin.


Oishan tän voinut kauniimmin hoitaa, mutta tadaa - se tosiaan loistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti