PIENEN POJAN PUPUKORTTI JALANJÄLJISTÄ

Surprise, surprise. Kohta meitä vältellään jouluna eikä kukaan muutenkaan tahdo pitää yhteyttä, koska pelkää saavansa lisää turhia kortteja tällä tyylillä tehtynä! Käytiin pari viikkoa sitten moikkaamassa piiiitkästä aikaa mun ystävää ja tämän 1,5 viikon ikäistä poikaa. Koska me esikoisen kanssa tykätään molemmat askarrella, päätettiin käyttää vauvan päiväuniaika hyväksi ja askarreltiin näille kortti, jonka aiheen esikoinen sai valita muutaman vaihtoehdon joukosta.


Mieleisin vaihtoehto kaks-veelle oli puput, joita tosin piti alunperin olla vain yksi ilman porkkaa, sitten vain kaksi pupua ja lopulta sitten se porkkanakin, koska tekeminen oli kummastakin niin hauskaa. Musta on niin superia, kun poika innostuu näistä korteista ja ylipäätään askartelusta koko ajan enemmän ja enemmän ja pääsi tälläkin kertaa liimailun lisäksi myös piirtämään pupuille nenät ja viikset. Onhan nää nyt kuitenkin aika söpöjä!


Tsekkaa vinkkilistalta myös pöllökortti ja perhospurkit»,
kortti mummulle» (sovellettavissa isovanhemmalle),
sekä pingviinikortti».

4 kommenttia

 1. Anonyymi1/2/16 14:11

  Siis ei miten ihania!! harmi ettet enää kovin postaile :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo tätä aikaa kun ei oo liikaa ollu. Tällä hetkellä Juuso nukkuu päiväunia, mut niin ei ollu vielä viikko sit, joten päiväuneton seiskasta puol ysiin hereillä oleva taapero ja illat huutava vauva ei oo kauheesti jättäny vaihtoehtoja. Oon kirjotellu minkä kerenny, mut tällä hetkellä säästän postauksia kamppisviikolle.

   Poista
 2. Anonyymi5/2/16 13:45

  Onko Eemin iltaitkut helpottuneet? Tuli vain mieleen kun tuttuni on ihan loppu vauvan iltaraivareiden ja yöhulinoiden kanssa että kun olet puhunut teillä olleen ns iltakoliikkia että voisiko samantapaista olla heilläkin. Oletko löytänyt apua siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä täysin loppu, mut helpottanu hirveesti siitä, kun 6h huutoa joka yö oli ihan perus. Nykyään huuto alkaa 21 - 23 ja loppuu 02 mennessä, mut on myös helpompia iltoja ja mm. nyt nukahti hiljaa viereen. Saa nähdä alkaako itku sit kun tästä havahtuu ekan kerran... Toivottavasti sun tutulla helpottaa pian! Mä en oikein enää edes muista, mut Relan koliikkitippojen jälkeen on ehkä ollu vähän rauhallisempaa.

   Poista